دورۀ پودمانی سبک زندگی قرآنی در موسسه سبک زندگی آلیاسین برگزار شد
به گزارش روابط عمومی موسسه فرهنگی هنری سبک زندگی آلیاسین؛ به همت مجمع جهانی اهل بیت(ع) وبا همکاری موسسه سبک زندگی آلیاسین، دوره پودمانی ویژه جمعی از طلاب فارغ التحصیل جامعه المصطفی العالمیه(ص) در محل موسسه برگزار شد.
در آغاز پس از معرفی کلی میهمانان حاضر در دوره، توسط نماینده مجمع جهانی اهل بیت(ع)، هر یک از حضار به معرفی خود و عرصه تبلیغیشان در کشور مبدأ پرداختند.
حجت الاسلام محمدتقی فعالی به عنوان استاد ارائه کننده، درخصوص اهمیت مساله سبک زندگی، تغییرات و تحولات سریع، عمیق و گسترده جهانی، و اقدامات و فعالیت های ایجابی که از ناحیه مبلغان شیعه و مسلمان باید صورت بگیرد، مباحث خود را ارائه نمود.
گفتنی اینکه این جلسه روز سه شنبه، یازدهم اردیبهشت ماه جاری در محل موسسه فرهنگی هنری سبک زندگی آل یاسین برگزار شد.