انتشار دوره پنج جلدی «ثروت و رفاه» در آینده نزدیک

به گزارش روابط عمومی موسسه فرهنگ هنری دین و معنویت آل یاسین، حجت الاسلام و المسلمین مرادی مدیر اداره امور فرهنگی موسسه، از انتشار دوره پنج جلدی «ثروت و رفاه» در آینده نزدیک خبر داد.

حجت الاسلام و المسلمین مرادی با اعلام خبر انتشار مجموعه پنج جلدی ثروت و رفاه، در تبیین مباحث این مجموعه، اظهار داشت: ما در جهانی زندگی می‌کنیم که رسانه‌ها هر روز کاستی‌ها را به رخ می‌کشند و نیازهای بشر روز به روز در حال افزایش و منابع زمین روز به روز در حال کاهش است. محصولات کشاورزی کفاف انسان را نمی‌دهند وهمه می‌پندارند که طبیعت خسّت می‌ورزد و محرومیت جهان را فرا گرفته است.

وی ادامه داد: مسألة اساسی این است، ثروت خوب است یا بَد؟ پول امر پسندیده‌ای است یا ناپسند؟ ثروت باارزش است یا فاقد ارزش؟ به انسان ثروتمند نگاه مثبت داشته باشیم یا منفی؟ فقر نکوهیده است یا زیبا؟  اینها سوالاتی است که باید بدان پاسخ داده شود و این مجموعه درصدد پاسخگویی به آن می باشد.

مسئول اداره امور فرهنگی موسسه آل یاسین، درباره وضعیت این پروژه نیز اظهار داشت: این مجموعه که به قلم استاد دکتر محمد تقی فعالی نگارش یافته، اکنون به اتمام رسیده و در آینده نزدیک به بازار نشر وارد شده و در دسترس علاقه مندان مباحث سبک زندگی قرار خواهد گرفت.

مطالب مرتبط
ارسال پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.