بازدید ریاست مرکز ارتباطات دولت و روحانیت از مؤسسه سبک زندگی آل‌یاسین

به گزارش روابط عمومی موسسه آل یاسین؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر محمد حاج ابوالقاسم دولابی رئیس مرکز ارتباطات دولت و روحانیت و عضو مجلس خبرگان رهبری با حضور در موسسه فرهنگی هنری سبک زندگی آل‌یاسین با حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر محمدتقی فعالی ریاست موسسه دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این بازدید، ابتدا حجت‌الاسلام‌والمسلمین فعالی ضمن معرفی موسسه سبک زندگی، به اختصار فعالیت‌ها و دستاوردهای چند ساله این موسسه را در عرصه های گوناگون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی، بیان کرد. ایشان در ادامه پیشنهاداتی در رابطه با بسترهای تعامل و همکاری موسسه آل یاسین و مرکز ارتباطات دولت و روحانیت مطرح نمود. در ادامه نیز حجت الاسلام والمسلمین آزاد مدیر اموزش موسسه، توضیحاتی دربارة فعالیت‌های مؤسسه در حوزه آموزش‌های کاربردی ارائه کرد.

سپس حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر محمد حاج ابوالقاسم دولابی رئیس مرکز ارتباطات دولت و روحانیت با تأکید بر نقش اساسی سبک زندگی در ارتقاء جایگاه حوزه های علمیه در کشور از حیث اثرگذاری و ایفای نقش، اظهار داشت: حیات حوزه در ترویج سبک زندگی اسلامی است و من انگیزه‌ام در این کار بسیار بالاست. وی در پایان دیدار از رسالت مرکز ارتباطات دولت و روحانیت، سخن گفت و آنرا نماینده نهادهای حوزوی در دولت جهت پیگیری مطالبات این نهادها دانست.

این دیدار روز یکشنبه 1402/02/24 در محل موسسه فرهنگی هنری سبک زندگی آل‌یاسین انجام شد.

مطالب مرتبط
ارسال پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.