با نام آوران اندیشه در سبک زندگی

نویسنده: پایش سبک زندگی

سبک زندگی، یکی از موضوعات میان رشته ای است که حوزه های گوناگونی از رشته های ناهمسان را در بر می گیرد. اغلب، فعالان و کارشناسان در حوزه های جامعه‌شناسی و مردم‌شناسی به سراغ مباحث مرتبط با سبک زندگی می روند؛ از این رو غالباً چهره های صاحب نظر در مقولة سبک زندگی را فارغ التحصیلان و صاحب‌نظران این دو رشته تشکیل می دهند. در ادامه برخی از افرادی را که در این حیطه صاحب نظر هستند، معرفی می کنیم.

۱. حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد تقی فعالی

حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد تقی فعالی در سال ۱۳۴۱ در تهران متولد شد. پس از گذراندن دورة ابتدایی از سال ۱۳۶۰ وارد حوزه علمیه شد. دروس سطح را در هشت سال و با بهره‌گیری از استادان بنامی چون حضرات آیات اشتهاردی، اعتمادی، وجدانی فخر، ستوده و تهرانی به پایان رساند. با گذراندن دورة سطح، بین سال های دهه ۷۰ -۸۰ در درس خارج فقه و اصول استادان برجسته ای چون آیات عظام وحید خراسانی، تبریزی(ره)، بهجت(ره)، مکارم شیرازی و سبحانی شرکت کرد. وی علاوه بر تحصیل در دروس حوزوی، در دوره ۶ سالة مؤسسه در راه حق که مشتمل بود بر رؤس علوم‌انسانی، زبان، فلسفه اسلامی و تفسیر (۶۵-۶۰) و نیز دورة تخصصی بنیاد فرهنگی باقرالعلوم(ع) در دو گروه فلسفه و تفسیر (۶۸-۶۵) شرکت کرد. علاوه بر آن به فراگیری فلسفه و عرفان پرداخت و طی آن کتاب های نهایه الحکمه، شرح منظومه، اسفار، اشارات، تمهید القواعد، فصوص الحکم، الهیات شفاء، برهان شفا و کتاب النفس شفا نزد حضرات آقایان جوادی آملی، مصباح یزدی و حسن‌زاده آموخت.
دکتر فعالی همچنین سال ۱۳۷۴ کارشناسی ارشد خود را در رشته الهیات و معارف اسلامی در دانشگاه تربیت مدرس قم و نیز دکتری خود را در رشته عرفان اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات در سال ۱۳۷۹ به اتمام رساند. البته پیش از آن موفق شد تا سطح چهار خود را در رشتة فلسفه و کلام اسلامی به پایان برساند. ایشان همچنین در سال ۱۳۶۹ دورة فلسفه تطبیقی را در حد دکتری در دانشگاه مک گیل کانادا و نزد استادان صاحب نامی همچون پروفسر پرولکی، پروفسور ابیلسون و پروفسور لندورت گذراند.
برخی از کتاب های منتشر شدة ایشان عبارت اند از: ادراک حسی از دیدگاه ابن سینا(۱۳۷۶)؛ درآمدی بر معرفت شناسی دینی معاصر(۱۳۷۷)؛ ایمان دینی در اسلام و مسیحیت(۱۳۷۸)؛ علوم پایه و نظریه بداهت (۱۳۷۸)؛ تجربه دینی و مکاشفه عرفانی (۱۳۷۹)؛ معرفت شناسی دینی(۱۳۸۰)؛ ایمان و چالش های معاصر (۱۳۸۱)؛ دین و عرفان (۱۳۸۱)؛ اسرار عرفانی حج(۱۳۸۶)؛ آفتاب و سایه ها (۱۳۸۶)؛ اسرار عرفانی عمره (۱۳۸۸)؛ نگرشی بر آراء و اندیشه های اشو(۱۳۸۸)؛ نگرشی بر آراء و اندیشه های کریشنا مورتی(۱۳۸۸)؛ نگرشی بر آراء و اندیشه-های یوگاناندا (۱۳۸۸)؛ نگرشی بر آیین ذن بودیسم(۱۳۸۸)؛ نگرشی بر آیین شمنیزم(۱۳۸۸)؛ نگرشی بر آراء و اندیشه های کارلوس کاستاندا(۱۳۸۸)؛ نگرشی بر آراء و اندیشه های پائولو کوئلیو(۱۳۸۸)؛ نگرشی بر آراء و اندیشه های دالایی لاما(۱۳۸۸) و درسنامه اسرار حج (۱۳۸۹).
آخرین کتاب ایشان به نام «بخشش» از سری کتاب های دورة چند جلدی سبک زندگی است که امسال به چاپ رسید، به عنوان کتاب فصل، برگزیده شد.
افزون بر این تاکنون بیش از هفتاد مقاله به انگلیسی و فارسی از ایشان در نشریات معتبر منتشر شده است که برخی از آنها عبارت اند از:
بررسی ادله بدیهیات؛ ایمان در دو فرهنگ؛ تصور، تصدیق و حکم؛ چیستی علم در گذر زمان؛ تأویل وجود قرآن؛ تفسیر متون مقدس در دو نگاه؛ زبان عرفان؛ کشف و مشاهده از نگاه قرآن و عرفان و نیز سه رویکرد در عرضه دین.
دکتر فعالی از سال ۱۳۷۳ در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در زمینه‌های کلامی، فلسفی و عرفانی در دانشگاه های بسیاری از جمله دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه تهران، دانشگاه مفید، دانشگاه امام صادق (ع) و دانشگاه ادیان و مذاهب تدریس کرده اند. راهنمایی و مشاورة بیش از ۱۳۰ پایان‌نامه را باید به دیگر فعالیت‌های ایشان افزود.

۲. حجت الاسلام و المسلمین دکتر مسعود آذربایجانی

حجت الاسلام و المسلمین دکتر مسعود آذربایجانی از اندیشمندان نامدار حوزة روان‌شناسی است. او در سال ۱۳۴۲ در خانواده ای مذهبی در اصفهان به دنیا آمد. در سال ۱۳۶۰ دیپلم ریاضی گرفت. او در کنار تحصیلات ابتدایی و متوسطه، همواره از به مطالعات علمی و دینی می پرداخت. در سال ۱۳۶۳ در دانشگاه صنعتی اصفهان در رشتة الکترونیک پذیرفته شد و پس از شرکت در کلاس های درس دانشگاه، به طور همزمان در حوزة علمیه اصفهان دروس طلبگی را آغاز کرد. پس از مدتی، از تحصیل در دانشگاه انصراف داد و بر دروس حوزوی متمرکز شد. تا سال ۱۳۶۵ ادبیات، منطق، لمعه و اصول فقه را در اصفهان خواند و از استادان بزرگ آن دیار، بهره های علمی فراوان برد. علاقه به تحصیل در حوزة علمیه قم سبب شد تا در سال ۱۳۶۶ به قم سفر کند. و در دروس سطح عالی و دروس خارج استادان حوزة علمیه قم شرکت نماید. در ضمن در درس تفسیر آیت الله جوادی آملی و اسفار آیت الله حسن زاده نیز شرکت کرد.
وی در کنار تحصیل در حوزة علمیه، در مقطع کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به تحصیل پرداخت. سپس از دانشگاه تربیت مدرس قم در رشتة کلام جدید در مقطع دکتری فارغ التحصیل گردید. وی در سال ۱۳۷۱ همکاری خود را با دفتر همکاری حوزه و دانشگاه آغاز کرد و به عضویت هیأت علمی و جانشین رئیس گروه روان‌شناسی آن مرکز شد. علاوه بر این، ایشان عضو شورای علمی دانشنامة فاطمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه و عضو شورای علمی فرهنگی ـ تربیتی مرکز جهانی علوم اسلامی نیز هست. ایشان در کنار کارهای پژوهشی در حوزه، در دانشگاه های علم و صنعت و دانشگاه تهران نیز به تدریس معارف اسلامی و اخلاق اسلامی پرداخت.
در حال حاضر مهم‌ترین حوزه تخصصی و مورد علاقة ایشان روان‌شناسی دین و پس از آن، اخلاق اسلامی و مباحث فلسفة دین می باشد که در این زمینه ها به پژوهش و تحقیق و تألیف مشغول است.
برخی از کتاب های منتشر شدة ایشان عبارت اند از:
اخلاق اسلامی؛ روان‌شناسی سلامت با نگرش به منابع اسلامی۱و۲؛ روان‌شناسی اجتماعی با نگرش به منابع اسلامی؛ روان‌شناسی عمومی؛ تهیه و ساخت آزمون های جهت‌گیری مذهبی با تکیه بر اسلام؛ معرفی مقیاس-های دینی؛ انسان کامل (مطلوب) از دیدگاه اسلام و روان‌شناسی.
از ایشان مقالات بسیاری نیز به چاپ رسیده که برخی از آنها عبارت اند از:
بررسی تطبیقی نظریه های شخصیت؛ جذابیت و روابط اجتماعی؛ نقد تربیتی کنوانسیون حقوق کودک؛ توجیه ایمان از دیدگاه ویلیام جیمز و جذابیت اجتماعی.

۳. حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد سعید مهدوی کنی

حجت الاسلام دکتر محمد سعید مهدوی کنی، متولد خردادماه ۱۳۴۵ در تهران است وی دیپلم خود را در رشتة ریاضی فیزیک گرفت. سپس کارشناسی و کارشناسی ارشد خود را در دانشگاه امام صادق(ع) در رشته معارف اسلامی و تبلیغ به پایان رساند. عنوان رسالة پایان‌نامة کارشناسی ارشد ایشان «مفهوم غنا از دیدگاه فقهای شیعه» می باشد. پس از آن وی به رشته ارتباطات تغییر رشته داد و در رشتة فرهنگ و ارتباطات، با دفاع از پایان‌نامة خود با نام «دین و سبک زندگی: مطالعه موردی شرکت کنندگان در جلسات مذهبی» مدرک دکتری گرفت.
از جمله فعالیت‌های علمی ایشان، تدریس در دانشگاه امام صادق(ع) و سایر دانشگاه ها می باشد. برخی از درس های تدریسی ایشان عبارت اند از:
دروس معارف اسلامی دانشگاه ها؛ اصول عقاید (کلام)؛ اندیشه ها و آثار شهید مطهری؛ تفسیر قرآن؛ منطق؛ جامعه‌شناسی؛ نظریه های جامعه‌شناسی؛ نظریه های فرهنگ؛ اندیشه های اجتماعی متفکران مسلمان و جامعه‌شناسی دین.
برخی از فعالیت‌های اجرایی ایشان نیز به شرح زیر است:
عضویت هیأت امنای دانشکده صدا و سیما (۱۳۸۹)؛ عضو هیأت امنای پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فن‌آوری (۱۳۸۹)؛ مدیر مسئول فصلنامه پژوهشی دانشگاه امام صادق(ع) (از ۱۳۷۴ تا ۱۳۸۵)؛ عضو هیأت تحریریه فصلنامه صادق (ارتباطات و دین) (از ۱۳۸۵ تا کنون) و ریاست دانشکده معارف اسلامی و فرهنگ و ارتباطات.
از جمله پیشینه های پژوهشی و علمی ایشان نیز می توان به موارد زیر اشاره کرد:
الف) نگارش «دین وسبک زندگی» (چاپ اول ۱۳۸۶ و چاپ دوم ۱۳۸۷) و نگارش کتاب «تعامل ارتباطات و دین» (۱۳۸۸).
ب) نگارش مقالاتی مانند: «جستاری در فقه ارتباطات: مفهوم غنا از دیدگاه فقهای شیعه: فصلنامه پژوهشی دانشگاه امام صادق(ع) شماره ۲۱» و نیز «مفهوم سبک زندگی در علوم اجتماعی: فصلنامه علمی پژوهشی تحقیقات فرهنگی ایران سال اول شماره اول».
دکتر مهدوی کنی در سال ۱۳۸۵ در برنامة پژوهش فرهنگی سال، به جهت تالیف کتاب «دین و سبک زندگی»، مورد قدردانی قرار گرفت و همچنین در سال ۱۳۸۶ همین کتاب توسط سازمان فرهنگی و هنری شهرداری به عنوان برگزیده کتاب سال شناخته شد.

۴. دکتر حسین کچویان

کچویان در سال ۱۳۳۸ در تهران به دنیا آمد. او یکی از جامعه‌شناسان بنام و عضو هیأت علمی دانشکدة علوم اجتماعی دانشگاه تهران و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی است. پژوهش‌های او عمدتاً در حوزة نظریه‌های کلان جامعه‌شناسی و جامعه‌شناسی معرفت قرار دارد. او فارغ‌التحصیل دانشگاه منچستر و دارای تحصیلات حوزوی است.
وی تحصیلات حوزوی خود را از سال ۱۳۵۸ از مدرسة عالی شهید مطهری شروع کرد، سپس به مدرسه سپهسالار و مروی رفت و همزمان دروس فلسفه را نزد آیت الله جوادی آملی آموخت. دروس دیگر حوزه را تا حد کفایه ادامه داد. در کنار تحصیل در حوزه، در رشتة علوم اجتماعی از دانشگاه تهران درجة کارشناسی(۱۳۶۴) و در رشتة جامعه‌شناسی از دانشگاه تربیت مدرس(۱۳۶۹) درجة کارشناسی ارشد را گرفت. دورة دکترای را از سال ۱۳۶۹ در رشتة جامعه‌شناسی در دانشگاه تربیت مدرس آغاز کرد، اما سال ۱۳۷۴ آن را ناتمام رها کرد و در سال ۱۳۷۵ وارد دانشگاه منچستر انگلیس شد و سال ۱۳۸۰ دکترای را از این دانشگاه اخذ کرد. موضوع رسالة وی جامعه‌شناسی و دین بعد از تجدد بود. برخی از آثار وی عبارتند از: تجددشناسی و غرب‌شناسی؛ نظریه‌های جهانی‌شدن؛ تطورات گفتمان‌های هویتی ایران؛ ایرانی در کشاکش با تجدد و مابعد تجدد؛ نظریه‌های جهانی شدن و دین: مطالعه‌ای انتقادی؛ فوکو و دیرینه‌شناسی دانش، روایت تاریخ علوم انسانی از نوزایی تا مابعد التجدد؛ کند و کاو در ماهیت معمایی ایران؛ تجدد از نگاهی دیگر؛ روایتی ناگفته از چگونگی ظهور و رشد تجدد؛ و فلسفه و جامعه‌شناسی سیاسی دکتر شریعتی.

۵. دکتر محمدرضا رسولی

دکتر محمدرضا رسولی در سال ۱۳۴۴ متولد شد. وی مدرک کارشناسی خود را در رشتة علوم اجتماعی با گرایش علوم ارتباطات اجتماعی (۱۳۶۷)؛ کارشناسی ارشد را با گرایش جامعه‌شناسی (۱۳۷۰) و دکتر را در رشتة علوم ارتباطات اجتماعی (۱۳۸۰) گرفت. ایشان، استادیار گروه علوم ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد واحد تهران مرکز و نیز مدرس دعوت شدة دانشگاه علامه طباطبایی در گروه علوم ارتباطات است.
برخی از فعالیت های پژوهشی او عبارت اند از:
بررسی مولفه های سبک زندگی در تبلیغات تجاری تلویزیونی؛ بررسی نقش توریسم در وحدت و هویت ملی؛ سواد آموزی کاربردی در ایران؛ بررسی تطبیقی قوانین تبلیغات ایران با چند کشور اروپایی و آسیایی؛ پژوهشنامه تبلیغات، بررسی میزان اثربخشی مکانیزم های اطلاع‌رسانی روش های کاهش مصرف انرژی، برج میلاد از نگاه شهروندان تهرانی، بررسی اثربخشی ابزار و وسایل تبلیغاتی و اطلاع‌رسانی؛ تحلیل محتوای آگهی های بازرگانی.
همچنین برخی از کتاب‌ها و مقاله‌های وی عبارت‌اند از:
کتاب پژوهشنامه تبلیغات؛ کتاب بررسی تطبیقی قوانین تبلیغات ایران، انگلستان، چین، ارمنستان؛
مقالة مولفه های سبک زندگی در تبلیغات تجاری؛ مقالة سبک زندگی، شیوه‌های ارتباط و پیوند اجتماعی؛ مقالة تبلیغات تجاری و رفتار مصرفی؛ مقالة مخاطب‌شناسی تلویزیون های ماهواره ای؛ مقالة عصر تلویزیون جهانی؛ مقالة رادیو وتوسعه؛ مقالة فرهنگ، رسانه و دین؛ مقالة رسانه ها و مخاطبان امروز و مقالة ارتباطات و توسعه در جهان سوم.
گفتنی است وی در سال های ۱۳۸۲ و ۱۳۸۷ به عنوان پژوهشگر نمونه سال در حوزة فرهنگ برگزیده شد.

۶. دکتر یوسف اباذری

یوسف اباذری جامعه‌شناس و دانشیار گروه جامعه‌شناسی دانشگاه تهران است. سابقه تدریس او در دانشگاه تهران به بیش از دو دهه می‌رسد. از دکتر اباذری تاکنون مقاله‌های بسیار علمی منتشر شده است. وی عضو در شورای نویسندگان مجلة ارغنون و سردبیر مجلة نامه علوم اجتماعی است. اباذری در حوزة نظریة ادبی و جامعه‌شناسی ادبیات تخصص دارد و در این زمینه تحقیق و پژوهش کرده است. برخی از آثار وی عبارتند از:
خردِ جامعه‌شناسی، فرهنگ و زندگی روزمره (۱)؛ فرهنگ و زندگی روزمره (۲)؛ روانکاوی (۱)؛ روانکاوی (۲)؛ داستان‌های عامه‌پسند؛ جهانی شدن؛ فلسفه اخلاق؛ رمانتیسم؛ مبانی نظری مدرنیسم؛ الهیات جدید؛ فلسفه تحلیلی؛ درباره رمان؛ مسائل مدرنیسم و مبانی پست مدرنیسم؛ نوسازی؛ عقلانیت؛ نظریه سیستم ها؛ مسائل نظری فرهنگ.

۷. حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد کاویانی آرانی

حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد کاویانی آرانی در سال ۱۳۴۱ در تهران متولد شد. وی در سال ۱۳۶۱ تحصیل در حوزة علمیه قم را آغاز کرد و در این مدت از استادان بزرگی چون آیات عظام جوادی آملی، مظاهری، مکارم شیرازی، فاضل لنکرانی(ره)، سید جعفر کریمی، محقق داماد، سبحانی و نیز استادان موسسة در راه حق در مباحث فلسفه، معارف قرآن و .. بهره برده است. همچنین ایشان تحصیل در دانشگاه را از سال ۱۳۸۸ آغاز نمود و رشتة روان‌شناسی اجتماعی را در مقطع دکتری، در دانشگاه اصفهان به پایان رساند. عنوان پایان‌نامة ایشان «سبک زندگی تجوییی اسلام و ساخت آزمون سنجش آن» بود که به صورت کتاب به چاپ رسید. روان‌شناسی سلامت از جمله آثار دکتر کاویانی در حوزه روان‌شناسی است که با کارگروهی به انجام رسیده است.
از دیگر آثار و نوشته‌های وی، مقالات ذیل است:
روان‌شناسی اجتماعی با نگرش به منابع اسلامی؛ آثار روانی اجتماعی خداباوری؛ نقش عبادات اسلامی در بهداشت روانی؛ پیش طرحی برای تحقیق در باب روان شناسی اسلامی؛ فلسفه ذهن (یک کتاب در یک مقاله)؛ جوان و نوجوان و تهاجم فرهنگی؛ تبلیغات و جنگ روانی از دیدگاه قرآن؛ آیا روان شناسی اسلامی ممکن است؟؛ روان شناسی باورهای دینی؛ روان شناسی از دیدگاه قرآن (با تأکید بر مفاهیم)؛ روان شناسی عزاداری ؛ نگاهی دینی ـ روان شناختی به عزاداری حسینی(ع)؛ آثار روانی ـ اجتماعی خداباوری؛ جایگاه مفهومی ایمان در روان شناسی اجتماعی؛ ترسیم کلی از روان شناسی اسلامی؛ آسیب های روان شناختی؛ روان-شناسی اسلامی به عنوان مکتب روان شناسی؛ در باب روان شناسی اسلامی؛ رویکردی تجویزی به نقش روان شناختی مبلغان دینی در عواطف و بازی های کودکانه؛ چالش قهر و مهر در قرآن و روان شناسی؛ مدل اسلامی تبلیغات؛ بررسی نگرش های مذهبی دانشجویان در مجموعه های آموزش عالی؛ سبک زندگی اسلامی و ساخت آزمون برای سنجش آن؛ سلامت و معنویت؛ آسیب شناسی روانی و درمان از دیدگاه آدلر و آیت الله جوادی آملی (علامه طباطبایی)؛ ساخت و روایی سنجی و.. مقیاس سبک زندگی اسلامی، دیدگاه روش شناختی بونگه و نقد و بررسی آن و نیز تهاجم فرهنگی جوان و نوجوان.
از فعالیت‌های دیگر استاد کاویانی می‌توان به تدریس روان شناسی تبلیغ در مرکز تخصصی تبلیغ (قم)، تدریس معارف در دانشگاه تهران و دانشگاه آزاد نراق، مشاور تربیتی مرکز جهانی علوم اسلامی (قم)، عضویت در هیئت علمی گروه روان‌شناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه (قم)، تدریس روان‌شناسی در دانشگاه مفید (قم)، جامعة‌ الزهراء (س) و همچنین سخنرانی علمی در دانشگاه‌ها و مراکز علمی جاهای گوناگون کشور اشاره کرد.

۸. حجت الاسلام و المسلمین دکتر احمد حسین شریفی

حجت الاسلام و المسلمین دکتر احمدحسین شریفی، سال ۱۳۴۹ در روستای رزینی از توابع شهرستان نهاوند متولد شد. از سال ۱۳۶۴ تحصیلات حوزوی خود را با بهره گیری از دروس آیات عظام وحید خراسانی، نوری همدانی، مکارم شیرازی و جوادی آملی آغاز نمود. همچنین از سال ۱۳۷۱، در مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) (مؤسسه در راه حق) تحصیلات تخصصی در حوزة علوم انسانی را آغاز کرد. وی کارشناسی و کارشناسی ارشد خود را در رشتة دین‌شناسی در موسسه امام خمینی(ره) و دکتری خود را در رشتة فلسفه تطبیقی با ارائة رسالة دکتری در سال ۱۳۸۵ با عنوان «معیار ثبوتی صدق قضایا» به پایان رساند. ایشان در کنار تدریس مباحث کلامی، فلسفی و اخلاقی (فلسفة اخلاق) در حوزه و دانشگاه و ارائة سخنرانی‌های علمی در برخی از دانشگاه‌های کشور، از سال ۱۳۷۲ به تحقیق و پژوهش در زمینه علوم اسلامی و فلسفی مشغول بوده ‌است و تاکنون مقالات و کتاب‌های متعددی در حوزه‌های یادشده به جامعة علمی و فرهنگی کشور تقدیم کرده ‌است. تاکنون نیز چندین کتاب ایشان حائز رتبه‌های برتر کشوری و حوزوی شده اند. آقای شریفی مدت هشت ماه نیز معاونت آموزشی مؤسسه امام خمینی را برعهده داشت و هم‌اکنون عضو هیئت علمی گروه فلسفه موسسه آموزشی ـ پژوهشی موسسة امام خمینی (ره) و همچنین معاون پژوهشی این مؤسسه می‌باشد.
برخی از آثار تالیفی ایشان عبارت اند از: جنگ نرم، موج فتنه از جمل تا جنگ نرم، خوب چیست؟ بد کدام است، معیار ثبوتی صدق قضایا، درآمدی بر عرفان حقیقی و عرفان‌های کاذب، آیین زندگی (اخلاق کاربردی)، پژوهشی در عصمت معصومان، کتاب خاتمیت، امامت و مهدویت، خردورزی از چشم‌انداز امام علی(ع) و کتاب خردورزی و دین‌باوری.
کتاب مهم ایشان در حوزة سبک زندگی، کتاب آداب و سبک زندگی اسلامی است که فصول آن عبارت اند از:
فصل اول: معناشناسی آداب و سبک زندگی؛ فصل دوم: مباحث بنیادین سبک زندگی؛ فصل سوم: سبک زندگی اسلامی در اوقات فراغت؛ فصل چهارم: سبک زندگی اسلامی در شادی و نشاط؛ فصل پنجم: سبک زندگی اسلامی در روابط دختر و پسر؛ فصل ششم: سبک زندگی اسلامی در مهار غریزة جنسی؛ فصل هفتم: آداب و سبک زندگی اسلامی در علم‌آموزی؛ فصل هشتم: سبک زندگی اسلامی در ارتباط با دیگران؛ فصل نهم: سبک زندگی اسلامی در روابط خانوادگی و فصل دهم: سبک زندگی اسلامی در کسب و کار.

پایش سبک زندگی، سال اول، شماره ۱، بهمن ۱۳۹۲، صفحات ۴۶-۵۱.

مطالب مرتبط
ارسال پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.