تصویب پروژه «الگوی بازی در اسلام: آسیب ها و راهکارها» در گروه اوقات فراغت
به گزارش اداره روابط عمومی موسسه دین و معنویت آل یاسین، «الگوی بازی در اسلام: آسیب ها و راهکارها» در گروه ورزش و اوقات فراغت و به قلم عبدالرضا آتشین صدف انجام خواهد شد.
وی در تبیین این پروژه اظهار داشت: از دیرباز تاكنون، «بازي» براي كسب لذت، تمدّد اعصاب، آرامش جسم و روان و گذران اوقات فراغت در زندگي انسانها، به ويژه كودكان و نوجوانان، وجود داشته و بخش جدايي ناپذير زندگي آنان بوده است. به باور روانشناسان و جامعه شناسان، بازي و اسباب بازي كه عميقا با زندگي كودكان و نوجوانان پيوند خورده است، در روحيه و تكوين شخصيت آنان، اثر عميقي به جاي مي گذارد.
وی اضافه کرد: كودكان و نوجوانان به وسيله بازي و اسباب بازي، نقشهاي اجتماعي را مي آموزند؛ با الگوها و هنجارهاي جامعه خويش آشنا مي شوند؛ ارزشهاي آن را دروني مي كنند و در راستاي اجتماعي شدن گام بر مي دارند.
دبیر گروه ورزش و اوقات فراغت در ادامه با اشاره به پیچیده شدن روزبه روز بازی ها، ابراز داشت: پديده بازي بر پايه علل، زمينه ها و شرايط، در زمانها و مكانهاي گوناگون، از نظر ساختار، درون مايه و كاركرد، شكلهاي گوناگوني به خود گرفته است. از نيمه دوم قرن بيستم، همراه با پيشرفت صنايع الكترونيكي، بازيها و اسباب بازي جديد و نسبتا جذّاب به وجود آمدند و مورد استقبال كودكان و نوجوانان در سراسر دنيا، از جمله ايران قرار گرفتند.
وی در پایان افزود: به همین جهت پروژه « الگوی بازی در اسلام: آسیب ها و راهکارها» در گروه اوقات فراغت مطرح و انجام آن بر عهده اینجانب قرار گرفت، و اکنون نیز طرح اجمالی آن نوشته شده و در حال نگارش طرح تفصیلی پروژه هستیم.