تغذیه، اهمیت و آداب آن از نظر قرآن و روایات
پدیدآور: نفسیه حسینزاده موحد مقطع: کارشناسی ارشد محل ارائه: دانشگاه آزاد اسلامی (تهران مرکزی). دانشکده الهیات، ادبیات و علوم انسانی سال ارائه: ۱۳۸۴
هدف از پژوهش حاضر دستیابی به دیدگاه قرآن و روایات در مورد اهمیت و آداب تغذیه است. روش پژوهش روش کتابخانهای است که با مراجعه به متون اصلی دینی (قرآن، تفاسیر، کتب روایی، آداب و اخلاق) و علوم تغذیه مطالب استخراج، تدوین و ارائه شده است. با بررسی آیات و روایات اهلبیت(علیه السلام) درمییابیم که مسئله تغذیه در زندگی انسان جایگاه حساسی دارد و نباید بیتوجه از کنار آن گذشت.