به گزارش روابط عمومی مؤسسه سبک زندگی آل یاسین؛ سیامین نشست شورای علمی مؤسسه فرهنگی هنری سبک زندگی آل یاسین با حضور اعضاء آقایان دکتر محمدتقی فعالی، دکتر سید حسین شرف الدین، دکتر مسعود آذربایجانی شنبه 4 بهمن ماه سال 99 برگزار شد.
در آغاز این نشست حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمدتقی فعالی ریاست مؤسسه، پس از تقدیر و تشکر از حضور مهمانان گرامی به روند عملکرد مؤسسه آل یاسین طی چند ماه اخیر اشاره کرد. بعد از آن دکتر شرف الدین بحث بسط دادن این الگوها برای دیگر مجموعهها را مطرح کرد.
در ادامه حجت الاسلام و المسلمین دکتر آذربایجانی به نهادینه کردن ساختارها، اتاق فکر و بافت آن اشاره نمود. در پایان این نشست دکتر محمدتقی فعالی به تولید کتابی که براساس مباحث علمی مطرح شده در شورای علمی تهیه و تنظیم میگردد، اشاره نمود.