کتاب معنویت و ذهن سالم ( علم، درمان و ضرورت معنای شخصی ) منتشر شد

به گزارش روابط عمومی موسسه سبک زندگی آل یاسین؛ کتاب «معنویت و ذهن سالم» اثر مارک گالنتر ترجمه سیده عفت حسینی و حسن روشن منتشر شد.

معنویت در فرهنگ معاصر به منزلۀ عنصری برجسته به شمار می‌رود و گستره و تنوع آن را از مکاتب فلسفی شرقی تا بیداری‌های دینی و مذهبی می‌توان نظاره‌گر بود. آثار روان‌شناختی آن در طب جایگزین، سازمان الکلی‌های گمنام و مراقبه مشهود است.

هر یک از این امور با شیوه‌های خاص خود برای خلاصی افراد از بیماری‌های روانی مدد می‌رسانند. البته متخصصان روان عموماً به این موضوعات توجهی نمی‌کنند. در واقع آنها بیش از پیش به داروها و درمان‌های مختصر و فشرده اکتفا می‌کنند.اکنون سؤال این است که آیا این دو چشم‌انداز متفاوت را می‌توان آشتی داد و بین آنها جمع نمود؟

اثر پژوهشی حاضر پاسخی به این پرسش مهم و اساسی است. نویسنده با بهره‌گیری از جدیدترین یافته‌های روانشناسی، علوم اعصاب و درمان‌های خلاقانه درصدد است پرده از این راز بگشاید که افراد در آمریکا و سراسر جهان چگونه نیازهای معنوی خود را ابراز می‌دارند.

کتاب حاضر در تلاش است تا نشان دهد که چگونه می‌توان با ایجاد احساس معنای شخصی در افراد، در عین بهره‌گیری از داروها و درمان‌های معاصر، به بیماران روانی، معتادان و شکست‌خوردگان در زندگی مدد رساند.

این اثر پژوهشی که حاصل تجربۀ سی‌سالۀ نویسنده است متکی بر تجارب بالینی او و مطالعات پژوهشی جدید است و در این میان از موردپژوهی‌ها نیز بهره می‌برد. تمام تلاش نویسنده بر این است تا به درک روشنی از این موضوع برسد که معنابخشی به زندگی افراد می‌تواند به درمان‌های مربوط به ساحت روان کمک کند.

کتاب حاضر در ۵ بخش کلی و ۱۶ فصل به رشته تحریر درآمده است:

  • ماهیت معنویت
  • تأثیر فرهنگ
  • انواع تجارب معنوی
  • جنبش‌های احیاء معنوی
  • انواع درمان
مطالب مرتبط
ارسال پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.